Home / Newest Trailer / The Wife – trailer NL
recipes

The Wife – trailer NLJoan Castleman heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire succescarrière van haar charismatische man Joe Castleman. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor Literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze een geheim te onthullen waardoor alles in één klap op losse schroeven komt te staan.
Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater spelen de hoofdrollen in THE WIFE. Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

Vanaf 22 november in de bioscoop.

recipes

One comment

  1. Wat een fantastische film, knap ook dat ze het zo lang volhoudt met het ontkennen dat zij de schrijfster is🤓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *