Home / Trailer 2020 / Dream and Fly Trailer Helsinki 6.6.2020

Dream and Fly Trailer Helsinki 6.6.2020”Dream & Fly” on isompi kuin yksikään aiemmin kiertäväksi suunniteltu taikashow. Saksalaiset taikurit Andreas ja Chris Ehrlich lumoavat suurimmat areenat uusilla uskomattomilla tempuillaan. Perinteisen esiintymislavan lisäksi kiertuetta varten on rakennettu myös toinen lava, joka sijaitsee suoraan yleisön keskellä.

Uskomattomassa esityksessään nämä taikuuden rokkistarat loihtivat esiin oikean, kultaisen Lamborghinin! Jopa James Bond olisi kateellinen nähdessään upean auton nousevan ilmaan ja lentävän katsomon yli. Toinen temppu täyttää puolestaan jokaisen lapsen unelman: maailman suurin karkkilaatikko ilmestyy lavalle ja lennättää karkit suoraan yleisön syliin!

Aivan uutta on myös se, että tällä kertaa saksalainen taikurikaksikko saapuu lavalle oman live-bandinsä kanssa! Live-musiikki säestää temppuja ja tuo esitykseen oman huikean äänimaailmansa.
Liput ja lisätiedot: http://bit.ly/2X7QY6a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *